Prijeđi na sadržaj ↓

Fundraising

Želja nam je bila poslati što više kandidata, ali naš odbor nije bio u mogućnosti ponuditi dovoljno stipendiranih mjesta. Ove godine odbili smo mjesta na dva koledža koja su bila parcijalno stipendirana. Cilj nam je da u budućnosti naš odbor dođe do razine gdje će imati mogućnost nadoplatiti pracijalne stipendije i tako svim kandidatima ponuditi 100% stipendije po potrebi.

Ovdje nam upravo Vi, naši alumni, roditelji i prijatelji možete pomoći. 
Ovaj tjedan lansiramo dvotjednu kampanju potaknutu od strane UWCMeđunarodnog uredaKako bi motivirao članove UWC pokreta i povećao "giving back rate" u UWC pokretu, Međunardoni ured dodijelit će najmanje 1500 funti Nacionalnim odborima koji uspiju potaknuti minimalno 12% svojih alumna i ostalih članova da se zapišu za mjesečne ili godišnje članarine.  
Svaka dodatna pretplata će biti "matched" s dodatnim novčanim iznosom od strane Međunardnog ureda. Važno je napomenuti da sav prihod ide direktno Nacionalnom odboru UWC Hrvatska.  

Ovime bi vas željeli potaknuti da se zapišete za mjesečne ili godišnje donacije. To može biti cijena jedne šalice kave, ili mjesečne Netflix pretplate (znamo da i ti iznosi variraju ovisno o državi u kojoj živite). Time biste uvelike pomogli našem Nacionalnom odboru u osiguranju dugoročnih prihoda na koje će naš odbor moći račnati tijekom planiranja selekcija i kampanja.  

Ukoliko ne specificirate drugačije, 80% vaše donacije ići će u naš UWCCroatia Scholarship fund kojim ćemo moći podržati buduće hrvatske UWCučenike. 20% donacije koristit će se za rad Nacionalnog odbora UWCHrvatska (e.g., polugodišnja okupljanja alumna i roditelja, ćešće slanje newslettera kojima bi vas obavještavali o radu odbora, sadašnjim i budućim planovima, pričama trenutnih hrvatskih učenika u koledžima itd.)

U potpunosti je na vama koji iznos želite odabrati i na koju vrstu pretplate se želite prijaviti (mjesečna ili godišnja). Bilo koji iznos će nam uvelike pomoći i bit ćemo vam iznimno zahvalni! Molimo vas da odabrete jednu od sljedećih opcija putem ovog linka: 

 


Mjesečne pretplate

ŠJOR

€5 mjesečno

MEŠTAR

€10 mjesečno

GOSPAR

€15 mjesečno

 

 


Fleksibilna pretplata 

Odaberi iznos mjesečne pretplate (€1 minimum). 

 


Godišnje pretplate

ŠJOR

€50 godišnje

MEŠTAR

€100 godišnje

GOSPAR

€150 godišnje