Prijeđi na sadržaj ↓

Skrb za polaznike

UWC ima snažnu predanost blagostanju, razvoju i podršci naših učenika - individualno i kolektivno - i prepoznaje vitalnu ulogu koju pastoralna skrb igra u UWC zajednicama. Dovođenje učenika zajedno iz cijelog svijeta kao dio naše predanosti razmišljanju raznolikosti - nastojimo ih podržati dok se suočavaju s izazovima, uključujući preseljavanje iz svog domaćeg konteksta, stjecanje jezika, strog akademski program i još mnogo toga.

Svaki UWC koledž ili škola ima osoblje na licu mjesta koja podržava dobrobit učenika. Ove uloge uključuju, ali nisu ograničene na: kućne roditelje, studentske savjetnike, ravnopravne mreže, medicinske sestre i savjetnike, dekane studenata, zdravstvene i wellness specijaliste, voditelji stambenog života, psiholozi i psihoterapeuti te pružanje pristupa zdravstvu, na kampusu i na lokalnoj razini.

Važno je da i učenici odluče razmotriti svoju ulogu u školi ili koledžima. To uključuje aktivno razmišljanje o tome kako interakciju s drugima i preuzimanje odgovornosti za izgradnju poštovanja, sretne zajednice. U konačnici, UWC kampusi su vođeni jednostavnim principom: poštivanje drugih, a ako je student sretan, siguran i siguran, kao dan ili student stanovanja na našim kampusima, onda su u položaju da uspiju u našim učionicama i našim zajednicama.

Na kampusu se članovi pastoralnog osoblja redovito povezuju kako bi se osiguralo da svi rade na stvaranju zdrave zajednice za život, učenje i zajednički rad. Učenicima se također stječu trening tijekom njihove indukcije, s posebnim naglaskom na ulogu povezanosti s različitosti i kulturne osjetljivosti. Tijekom školske godine, učenici imaju redovite sastanke o kampusu i šire, kako bi promovirali element zajednice UWC-a.

UWC također pruža osoblje uključeno u pastoralnu skrb u svim UWC školama i fakultetima s forumima kao mogućnostima profesionalnog razvoja, poticanje kontinuirane suradnje i podrške, u korist studenata na našim kampusima.

***